Het jaar goed beginnen!

auteur: Lisette Veneman Meijerink op 1 maart 2024

2024 is goed van start gegaan! Beautysalon New Energy heeft in de periode 2021/2023 diverse vernieuwingen doorgevoerd om klaar te zijn richting toekomst.

Een volledig geconditioneerde omgeving met stand alone verwarming en koeling voor een optimaal binnen klimaat. Door het plaatsen van zonnepanelen is de salon hiermee ook nog eens extra verduurzaamd.

Vlak voor de kerst in 2023 werd de nieuwe behandelstoel van Bellizi geplaatst, volledig geautomatiseerd, prachtig design en heerlijk comfort.

Helemaal klaar om 2024 met nieuwe energie te beginnen!

opening nieuwe salon

auteur: Lisette Veneman Meijerink op 12 februari 2017

Opening nieuwe salon: Zaterdag 8 oktober is de nieuwe salon geopend. In het bijzijn van vaste klanten werd de deur aan de Kampmansweg voor het eerst geopend.

Iedereen was erg enthousiast, onder het genot van een hapje en drankje kon de salon bekeken worden. Op maandag 10 oktober werd de nieuwe salon voor het eerst in gebruik genomen.

Alle aanwezigen werden verrast met een door Medex Cosmetics en Karaja samengestelde goodiebag.

 

 

  

Nieuwbouw voor Beautysalon New Energy.

auteur: Lisette Veneman Meijerink op 30 november 2015

Lisette in de salon

Na 13 jaar met veel plezier gewerkt te hebben aan de luukmanserf is het nu tijd voor een compleet nieuwe salon.
Totdat het nieuwe project gerealiseerd is zal Beautysalon New Energy tijdelijk gesitueerd zijn aan de kampmansweg 24 de ruime locatie bevind zich naast de pedicurepraktijk van Cristien Lindeboom.
Naast vernieuwing van de salon gaan we ook werken met een compleet nieuwe make-up display van Karaja waar ook workshops in visagie en huidverzorging gegeven gaan worden.
Wij zijn klaar voor een nieuwe uitdaging.
Graag tot ziens aan de kampmansweg 24.
06-11354470
Met vriendelijke groet Lisette en Henriëtte

Winares kunst te kijk.

auteur: Lisette op 21 januari 2014


Deze mevrouw was heel blij met haar metamorfose en gebruikte qua makeup altijd hetzelfde, dus tijd voor een nieuwe look.
We hebben donkerblauw en paarstinten gebruikt voor de oogmakeup en je ziet haar ogen daardoor beter uitkomen.
De lippen hebben we een zachte roze tint gebruikt om de aandacht op de ogen te houden.
Ze vond zelf de makeup ook erg mooi en ze voelde zich er heel prettig bij en dat is natuurlijk het belangrijkste.
Het is erg leuk om hier aan mee te werken en vooral als ze stralend de deur uitgaan.

Sjanne viert haar jubileum…

auteur: Lisette op 19 april 2013

Dit voorjaar bestaat SJANNE 5 jaar en SJANNE is dit groots aan het vieren!

Dit zijn de vier Sjanne metamorfosewinnaars:

Nieuw en uniek, Medex Cosmetische Mesotherapie!

auteur: Lisette op 19 januari 2009

Nieuw en uniek, Medex Cosmetische Mesotherapie!

Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om wanneer uw “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, door middel van injecties spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend, zelfs zo bekend, dat bijna alle vormen van deze relatief nieuwe “anti-ageing” behandelingen zo genoemd worden. Echter, er zijn veel meer mogelijkheden. Afhankelijk van het doel van de behandeling is er de keus uit: botox, cosmetische mesotherapie, fillers / injectables of fruitzuren.

Wat is Cosmetische Mesotherapie? Mesotherapie is een verzamelnaam voor oneindig veel toepassingen en mogelijkheden. Simpel gezegd, komt het bij Cosmetische Mesotherapie er op neer dat “werkstoffen” i.p.v. van óp de huid, (zoals dat met crèmes gebeurt) ín de huid worden gebracht. Het bereikte resultaat is afhankelijk van het aantal mesotherapie-behandelingen, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan.

Welk resultaat mag u verwachten? Indien het juiste aantal Cosmetische Mesotherapie-behandelingen gegeven wordt met de juiste werkstoffen in de juiste concentratie, zijn de resultaten verbluffend. 5 behandelingen met een tussenpoos van 1 à 1,5 week zijn nodig om een resultaat te boeken waarbij de huid weer in een perfecte conditie is. Zonder voorbehoud kan gesteld worden, dat u ziet dat na de behandelingen iemands (uw) huid er weer uitziet als voor jaren terug.

Zonder naalden. Cosmetische Mesotherapie is vooral bekend van het feit dat er met een pistool – d.m.v. kleine naaldjes – werkstoffen diep in de huid worden gebracht. Houdt u niet van naalden maar wilt u toch Mesotherapie, dan is er nu dé oplossing. Mesotherapie zonder naalden, maar met dezelfde resultaten! Hierbij worden elektrische pulsen aan de huid gegeven (elektroporatie) d.m.v. het zogenaamde Mesotherapy Instrument. Het bijzondere hierbij is dat er door optimale keuze van pulsfrequentie en pulsintensiteit tijdelijk hydrofiele kanalen ontstaan in de huid, waardoor de wateroplosbare werkstoffen uitermate goed de huid in kunnen penetreren. Door de elektrische pulsen ontstaat tevens direct een mooi liftend effect (elekto-osmotisch effect).